EB-ORVOS-LÓ Bt.
Állatorvosi Rendelő

Az ambuláns ellátás

Amelyek általános egészségügyi vizsgálatokat, prevenciós ellátást, diagnosztikai és terápiás szolgáltatásokat, valamint az állatok alapvető egészségügyi szükségleteinek kielégítését foglalják magukban.

Az állatorvosi alapellátás célja​

Az állatok egészségének megőrzése és a betegségek megelőzése.  Mindezek megfelelő gondozással és időben történő kezeléssel elérhetőek.

Az ambuláns alapellátás szolgáltatásai magukban foglalják az állatok évenkénti egészségvizsgálatát, amely során  felmérjük az állatok általános egészségi állapotát és megbeszéljük a szükséges preventív tennivalókat. 

Az alapellátás része a külső és belső élősködők elleni védekezés, az állatok táplálási tanácsadása és a megfelelő táplálék kiválasztása, valamint az állatok környezeti feltételeinek ellenőrzése .

Az ambuláns ellátás jelent fizikai vizsgálatot és kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat : röntgen, ultrahang és laboratóriumi vizsgálatokat. 

Az állatorvosi alapellátás része még  a megfelelő, hatékony, esetleg hosszútávon adható gyógyszerek, étrend kiegészítők  és diéták előírása és alkalmazásuk megbeszélése.

Nagyon fontos a kisállatok egészségének megőrzése szempontjából  állattartók és az állatorvosok közötti megfelelő, bizalmi kapcsolat.

Bejelentkezés