Eb-Orvos-Ló

Állatorvosi Rendelő

 2225 Üllő Ecseri út 1.

 (20)556-4430  Dr. Rudó József

 (30)857-0918 dr. Katona  Beatrix

 H-P 16:00 - 18:00 Sz 09:00 - 11:00

 H-P 15:30 - 17:30 Sz Telfonos ügyelet

Ha egyszer a kutyád

Ha egyszer a kutyád elmondhatná, mi mindent lát, érez, hall és szagol benned, beleértve minden lelkiállapotodat és a bajaidat, még tán a jövődet is, többé nem kellene pszichológushoz menned.

Müllet Péter

katona beatrix loVegyésztechnikusként végeztem középiskolai tanulmányimat. Majd sikeres tanulmányokat folytattam Gödöllőn, a  Szent István Egyetemen, annak Környezet Mérnöki Szakán.
Ennyi kitérő után, követve 6 éves –kori álmomat, hogy egyszer állatorvos leszek   bekerültem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karára, ahol cum laude végeztem 2013-ban, mint állatorvos. Mindehhez sokat segített Dr Winter Gábor
állatorvos kollégám és jó barátom, a Pet-Vet  Állatorvosi Klinika tulajdonosa és vezetője
Szakmai gyakorlatomat lovardában, szarvasmarha telepen, valamint kisállat praxisban szereztem .
Rövid ideig dolgoztam a gyógyszeforgalmazásban, ahol sok ismeretre tettem szert a készítményekkel,
azok hatásmechanizmusával  kapcsolatban.
2015 óta vagyok az Eb-Orvos-Ló Állatorvosi Bt. állatorvosi rendelőjének munkatársa. A rendelőben nem csak példaképet, hanem jó barátot is találtam az ott dolgozók között és dr. Rudó József személyében. Nagyon szeretek a rendelőben dolgozni, ahol a diagnózisok felállításában nélkülözhetetlen labor vizsgálatokat csinálom,- kamatoztatva vegyészi képzettségemet. Egyre többször vesszük igénybe a korszerű Röntgen- készülékünket, melynek használata során fontos szerepem van. A legkülönbözőbb műtétek során is sokat dolgozunk együtt.
 A rendelői munkában az a legszebb, hogy sokat tudunk tanulni és segíteni egymásnak Szeretnék fejlődni a csontsebészet területén, valamint szeretném elvégezni a kisállat szakállatorvosi képzést .  
Szeretek sportolni, régebben versenyszerűen teniszeztem,- ma már csak hobbiként űzöm, de szeretek kerékpározni, síelni, vagy egyáltalán a szabadban lenni!